Düziçi Şehit Ahmet Metlioğlu Özel Eğitim Anaokulu
İRFANLI MAH. ANADOLU ÖGRETMEN LİSESİ SK. MESLEKİ EĞİTİM BİNASI BLOK NO 1C DÜZİÇİ / OSMANİYE

VİZYON

Özel eğitime ihtiyacı olan çocuklarımızın erken çocukluk (0-36 Ay) ve okul öncesi dönemde (37-78 ay) erken eğitime başlayarak özür tür ve derecelerine uygun , bireysel farklılıklarını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurup çocuklara özgü eğitim programları ile bağımsız yaşam becerilerini kazandırıp , var olan potansiyellerini en üst seviyeye çıkararak toplumla iç içe üretken ve mutlu çocuklar yetiştiren alanında öncü bir okul olmak.

MİSYON

Özel eğitime ihtiyacı olan 0-78 aylık çocuklarımızın bireysel farklılıklarını dikkate alarak çocuklara özgü bireyselleştirilmiş eğitim planı doğrultusunda, çocuklarımıza bağımsız yaşam becerileri, toplumla içi içe yaşam,kendini ifade edebilen,ince ve kaba motor becerilerinde bağımsız hareket etme yetkinliği kazandırarak çocuklarımızın gelişimlerini her alanda desteklemek ve onları bir üst eğitim kademesine hazırlamak gayesiyle velilerimize rehberlik desteğinde bulunarak çocuklarımızın gelişiminde ve eğitiminde ortak bir model geliştirmektir.

NORMAL ÖĞRETİM

ÖĞRENCİ SERVİSİ MEVCUTTUR

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.

OKULUMUZ İLÇEMİZ FEN LİSESİ KAMPÜSÜ İÇERİSİNDE BULUNMAKTADIR.